Treceți la conținutul principal

Din meniu..

De obicei incercam sa stam cat mai departe de aragaz si cuptor, ne-am organizat, eu si soacra mea, sa facem conopida si brocoli gratinate, o rulada cu crema de ciocolata si mure. O runda de compoturi pentru iarna: piersici, caise, zarzare, corcoduse.

Daca va intrebati cum l-am facut, ei bine intre 3-5 linguri de zahar pe borcan in functie de cat de acre-dulci sunt fructele. Facut sirop inainte de a capsa borcanele si adaugat restul de apa pana la umplerea lor.

! Atentie doamnelor verificati capacele in prealabil daca sunt ok sau trebuie sa le schimbati.







Comentarii

  1. Love your blog! come by and let's follow each other:)!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine arata! la cuptor e cam greu pentru mine,caldura mare,dar imi place!pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. "Ma bagi in boala" cu retetele astea asa delicioase.
    Ce bine arata rulada! Yummyyy :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine arata mancarica...eu am facut ieri niste conopida si numai cat am firet-o putin m-am topit...de cuptor nu se pune problema:)

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar ca arata delicios; astept sa treaca temperaturile astea infernale ca sa gatesc si eu cate ceva la cuptor :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mie nu imi prea place conopida dar a ta arata excelent

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

[Miercurea fara cuvinte] Online shopping

1   //   2   //   3   //   4   //   5   //   6 1  //  2  //  3  //  4  //  5  //  6 1 //   2 //   3 //   4 Miercurea fara cuvinte este o rubrica saptamanala initiata de  Carmen  unde mesajul trebuie transmis printr-o fotografie sau o serie de fotografii. Wordless   Wednesday   is   a weekly column   initiated by   Carmen   where   the message   must be sent   through   a picture   or series of   pictures. xoxo

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Macin si cascadele

Majoritatea cursurilor de apa din Muntii Macinului sunt influentate in mod direct de climatul arid al regiunii, in functie de precipitatiile sub forma de ploaie, in mica masura ca urmare a topirii zapezilor, prea putin din cantitatea totala fiind reprezentat de alimentarea subterana. In perioadele ploioase si in special primavara, pe vaile stancoase din Cheile Chediului, Carada, Ditcova, Racova, Piscu Inalt, Valea cu Tei, Valea Boului, Valea Viilor si altele, se formeaza cursuri de apa cu praguri si cascade temporare. Cascada principala din Cheile Chediului are 6 m.  sursa: http://www.parcmacin.ro/  C a sa ajungem la Cheile Chediului am luat B.A.C-ul pentru traversarea Dunarii cu directie spre satul Greci. Spre sud, pe drumul ce urmareste pe la poale culmea muntilor. Dupa ce ai traversat cateva palcuri de padure iar pe dreapta treci de Pietrele Mariei, pe stanga stana si zone intinse la cheremul popandailor. Nu ai cum sa ratezi locul, micutii da, sunt greu de prins in poze, l